АВТОХИТ Трейд ООД | Търговия на едро с резервни части.За нас

ИСТОРИЯ

Компанията е основана през 1995 год. с иметo Автохит 2000 ООД и е 100% частна собственост.

От 1 декември 2006 г. дейностите на фирмата са разделени между две дружества:

  • Автохит 2000 ООД - продажба на нови и върнати от лизинг автомобили; сервизна дейност;
  • Автохит Трейд ООД  - продажба на алтернативни и оригинални резервни авточасти

През месец Септември 2017 год. Автохит Трейд ООД  придоби фирма В и Д Авто ООД. Двете компании запазиха брандовете си. В и Д Авто ООД е специализирана преди всичко във внос и дистрибуция на авточасти от високия сегмент с утвърдени премиум брандове. Собствеността и управлението и на трите компании Автохит 2000 ООД, Автохит Трейд ООД  и В и Д Авто ООД са на едно и също юридическо лице.

 

АКЦЕНТИ И НАСОКА

Автохит Трейд ООД  е една от водещите фирми за внос и продажба на алтернативни резервни авточасти в България. Дружеството е вносител на световно известни марки като: HANS PRIES GMBH & CO.KG, популярна на нашия пазар с името topran; MEYLE AG; CD; Spi; Clean filters; Impergom; STC; Talosa; Raicam; a.b.a; Shark; Zollex; BSG; Begel и др. Чрез В и Д Авто ООД, Автохит Трейд ООД добави към своето портфолио премиум брандовете - SACHS, BERU, HEPU, LEMFÖRDER, KNEHT, ELRING, WAHLER, TEXTAR, MAHLE и др. Предлага на своите клиенти продукти на: LUK, INA, ContiTech, GATES, FAG и др.

 

ЛОКАЦИЯ

Централният склад е позициониран в гр. Стара Загора. Имаме търговски обекти в градовете: София, Пловдив, Варна, Русе и Бургас. Всички те са специализирани в търговия на едро и дребно на резервни авточасти за немски, френски, италиански, японски, корейски и някои американски автомобили. Склада в гр. Стара Загора е разположен на две нива с обща площ 3200 кв.м.

 

ЕКИП И ОРГАНИЗАЦИЯ

В основата на успеха на Автохит Трейд ООД  стои амбицията и резултата от работата на повече от 100 млади и отговорни специалисти, работещи в услуга на над 2000 клиенти от цялата страна. Благодарение на своята далновидна политика – комбинация от компетентен екип, богата продуктова гама с гарантиран произход и качество, цени, съобразени с пазарното търсене, национално покритие и ежедневни доставки с над 60 автомобила, за 25 години фирмата се превърна във водещ дистрибутор на българския пазар за авточасти.

 

ПОЛИТИКА И РАЗВИТИЕ

Автохит Трейд ООД  има възможността да предложи добра и гъвкава търговска политика. Когато изберете Автохит Трейд ООД , нашият екип ще вземе под внимание дейността Ви, ще обсъди с Вас нуждите на бизнеса Ви и ще Ви предложи индивидуално и комплексно решение. Ние постоянно се променяме и адаптираме съобразно Вашето търсене, за да посрещнем Вашите нужди и да реализираме Вашите бизнес цели.

 

ПРИНЦИПИ И ДЕВИЗИ

Основен принцип на компанията: Нашите клиенти не са само Клиенти, те са наши Партньори

Девиз: Да изградим бъдещето заедно